Med2Contour tretman oblikovanja tijela

Med2Contour tretman oblikovanja tijela

Energija iz dvije ultrazvučne glave spaja se u potkožju i uništava masne stanice bez oštećenja kože ili tkiva. Med2Contour je dokazano najbolja i prva, PRAVA alternativa operativnoj liposukciji*!
*potvrđeno u brojnim kliničkim istraživanjima provedenim pod liječničkim nadzorom

Zdravo se hranite i redovito vježbate ali se unatoč tome nikako ne možete riješiti tvrdoglavih masnih naslaga? Ušli ste u menopauzu i što god pokušavate opseg trbuha se neumoljivo povećava? Nikako se ne možete riješiti viška masnih naslaga zaostalih nakon poroda? 

Predstavljamo Vam revoluciju u uklanjanju masnih stanica i oblikovanju tijela, napoznatiji i najnagrađivaniji aparat na svijetu Med2Contour!

 Med2Contour za klijente predstavlja:
  • Odmah vidljive rezultate – u prosjeku smanjenje obujma od 2,5 cm nakon prvog tretmana
  • 100 % siguran – potvrdila najrigoroznija agencija na svijetu za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja – FDA approved!
  • Ugodan – najugodniji tretman oblikovanja tijela. BEZ VREMENA OPORAVKA – takozvani “IN & OUT” tretman ili “lunch break” tretman
  • Dokazano najbolji tretman oblikovanja tijela na svijetu!
Med2Contour je novi, specijalno razvijeni ultrazvučni uređaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvučne frekvencije koju omogućuju DVIJE snažne glave ultrazvuka integrirane u aplikator, vakuum i posebna sonda za limfnu drenažu.

Med2Contour radi na osnovi patentirane tehnologije. Samo Med2Contour ima dvije ultrazvučne glave s vakumom, postavljene pod međusobnim kutom od 135 stupnjeva što mu omogućuje 4x veću snagu za nenadmašan rezultat , te je jedini uređaj koji ima i aplikator za otvaranje limfnih čvorova i limfnu drenažu.

Zahvaljujući svojoj posebnoj tehnologiji postiže puno veću dubinu tretiranja i prodiranja te uređaj omogućujenajviši stupanj sigurnosti za razliku od ostalih, mnogih necertificiranih uređaja na tržištu.

med2contour--1.jpg