Mikrodermoabrazija by Reviderm Skin peeler

Mikrodermoabrazija by Reviderm Skin peeler

Mikrodermoabrazija REVIDERM Skin Peeler je nježna, bezbolna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka, kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Reviderm Skin Peeler pomoću toka kristala aluminijevog oksida, nježno i bezbolno, na kontroliran način, odstranjuje gornji sloj kože. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Nove stanice potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući oštećeno tkivo. Tretmani će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te joj vratiti zdrav i njegovan izgled.Uz tretman mikrodermoabrazije često se preporuča i tretman  ultrazvukom za regeneraciju kože nakon samog tretmana. Ultrazvučni tretman lica vrlo je suptilna i neagresivna metoda uklanjanja nečistoća. Ultrazvučnim aparatom istovremeno se čiste pore i otklanja sloj odumrlih stanica s površine kože, a pospješuje se stanična opskrba kisikom. Rezultat je čista i sjajna koža bez crvenila i iritacija. Ultrazvučni tretman izvrstan je u kombinaciji s mikrodermoabrazijom, jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih i hranjivih svojstava preparata za njegu kože.

mikrodermoabrazija-by-reviderm-skin-peeler-1.jpgPriprema

Prije svakog tretmana lica pregledavamo lice kako bismo dobili uvid u trenutno stanje kože, navike klijenta, tip kože, lučenje sebuma, stanje elastičnosti kože i stupanj vlažnosti.


Tijek zahvata

Tretman mikrodermoabrazije započinje čišćenjem i toniziranjem lica za što se koristi linija preparata koji će najbolje odgovarati koži koju se tretira, a ovisno o njezinim problemima.Nakon što smo kožu detaljno očistili i odmastili slijedi faza enzimatskog pilinga koji će raditi jaku eksfolijaciju stanica te ukloniti površinski sloj nečistoća. Nakon peelinga prebrisat ćemo lice losionom koji će osušiti kožu, dodatno odmastiti jer je bogat alkoholom te pripremiti kožu za tretman mikrodermoabrazije. Kontrolirana abrazija uz pomoć kristala aluminijevog oksida trajat će desetak minuta te će na vrlo nježan način ukloniti sve nečistoće, izjednačiti kožu i dati joj njegovan i mladolik izgled uz osjećaj da je koža prodisala.Sada kada je koža otvorena ubacit ćemo u potkožje ampule s visokim udjelom aktivnih sastojaka kako bi prodirale što dublje u potkožje. Dodatno ćemo ih potisnuti ultrazvučnim tretmanom koji slijedi. Ova ugodna 10 minutna masaža ujedno i smiruje te regenerira stanice kože. Vrlo je važno dobro isprati ultrazvučni gel nakon tretmana ultrazvukom kako bi maska koja slijedi bila što ugodnija na licu, a nakon 15 minuta djelovanja maske, ovisno o tipu kože i problematici koju smo tretirali, odabiremo serume i završnu kremu koju nježnom masažom potiskujemo u kožu. Na kraju tretmana dobit ćete savjet naših kozmetičara kako dalje njegovati kožu i kako sada kada ste krenuli s tretmanima u najkraćem roku postići maksimalni efekt.


Oporavak

Najvećom prednosti ovog tretmana smatra se što ne postoji posebno vrijeme oporavka tako da pacijent odmah nakon tretmana može obavljati svoje svakodnevne aktivnosti. Mikrodermoabrazija je potpuno bezbolna i pacijent odmah nakon tretmana može vidjeti rezultat.Njega poslije tretmana jednako je važna kao i priprema za tretman, koža mora biti nježno tretirana jer prolazi kroz osjetljiv proces površinskog zacjeljivanja koji započinje 12 sati nakon tretmana i treba mu 7 dana da rezultira zdravom kožom. Nakon tretmana koža obavezno mora biti dobra hidratizirana. Proces zacjeljivanja kože počinje sa pojačanim imunološkim djelovanjem, povećava se prokrvljenost u oštećenoj koži, pojačava se proizvodnja kolagena te tkivo očvršćuje.


Mjere opreza

Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:
  • s kožnim oboljenjima, atopijskim dermatitisom, neurodermitisom, psorijazom;
  • koje su pod terapijom roakutana;
  • koje imaju rak kože;
  • koje su pod jakim terapijama lijekova;
  • kod otvorenih rana i opekotina.

Paket

Tretman mikrodermoabrazije možemo raditi samostalno ili uz jedan od tretmana njege lica, a najbolje efekte postižemo u seriji od nekoliko tretmana koje obavljamo u minimalnom razmaku od 7 do 10 dana pri čemu postižemo najvidljivije efekte u odnosu na glatkoću kože, smanjenje ožiljaka, smanjenje pora, ublažavanje finih linija i bora i reduciranje površinske hiperpigmentacije.