Solari IPL najnovije generacije

Solari IPL najnovije generacije

Indikacije IPL tehnologije su uklanjanje dlaka, fleka, kapilara, akni i fotopomlađivanje.

Tretmani su brzi, učinkoviti i bezbolni zahvaljujući intenzivnom hlađenju površine sonde te sada zaista možemo odraditi bezbolnu brazilsku trajnu depilaciju!

Tretirati se mogu gotovo svi dijelovi tijela, kako u žena tako i u muškaraca. Brijanje i depilacija voskom stvar su prošlosti.

Nakon tretmana IPL aparatom otkrit ćete što znači sloboda od neželjenih dlačica. Nećete razmišljati da li su dlačice na bikini zoni izrasle,a Vi bi baš željeli otići na bazen. Pazusi se neće tako jako znojiti i biti iziritirani svakodnevnim brijanjem. Otkrit ćete novu dimenziju ljepote,oslobođenu dlačica koje su Vam zagorčavale život. 

Tretman posebno preporučamo profesionalnim vozačima kako bi umanjili opasnost od bolnog urastanja dlačica na leđima, te za pazuh i bikini zonu jer što su dlačice tamnije i deblje, rezultati tretmana su brži i bolji.

Argumenti za fotoepilaciju

Postoji puno više argumenata zašto koristiti IPL tretmane za trajnu depilaciju dlačica, u nastavku donosimo nekoliko:

1. Kratko trajanje tratmana

Naš aplikator omogućuju puls svake sekunde. Na primjer, potrebno je samo 10 sekundi za tretman nausnica (“brkova”), oko 2 minute za obradu oba pazuha, pa sve do 45-60 minuta za cijele obje noge.

2. Visoka učinkovitost

60-95% dlačica na tretiranom području biti će uklonjeno na kraju ciklusa tretmana. Ciklus rasta dlake dijeli se u tri faze: anagena faza (rast), katagena faza (izlazak dlake) i telogena faza (neutralna faza). Sve dlake ne rastu istim tempom i nisu sinkronizirane u rastu, a korijen može biti inhibiran/uništen samo u fazi rasta. Vidljive dlake nisu sve u istoj fazi rasta: neke su u telogenoj fazi, neke u katagenoj fazi. U toku izvođenja tretmana pojavljuju se dlake koje su do sada bile u telogenoj fazi, a sada ulaze u anagenu fazu. Izvođaču i klijentu može se učiniti da je to ista dlaka koja opet raste, ali to je druga dlaka iz drugog korijena (folikule). Stoga treba nastaviti tretmanima dok se ne postigne cilj do cca 90% uništenih korijena dlaka. Trajanje faze rasta je individualno za svakoga i ovisno i o dijelu tijela. Stoga, broj tretmana ovisi o ovim faktorima.

3. Rezultati na svim dlakama

Melanin je pigment u dlaci koji joj daje boju. Eumelanin je melanin kojeg u najvećem udjelu sadrži smeđa i crna kosa, a phaeomelanin narančasta ili crvena kose. Eumélanine apsorbira svjetlo i zato su rezultati vrlo učinkoviti na tamnoj dlaci. Dosada je bilo nemoguće tretirati plave ili narančaste dlake međutim naš uređaj zbog sustava dvostruke filtracije ih učinkovito tretira pod uvjetom da imate svijetlu kožu. Nažalost, još uvijek je nemoguće tretirati bijele dlake koje uopće ne sadrže melanin.

4. Bezbolan tretman

Prag boli se razlikuje od osobe do osobe, ali također ovisi i o dijelu tijela, gustoći dlačica i parametrima na uređaju (vrijeme i energija). Uobičajeno, tretmani uređajem Solari nisu bolni, osjeća se samo lagana trenutna toplina međutim ako ste osjetljivi na bol ili se tretira osjetljiviji dio tijela smanjit ćemo temperaturu hlađenja površine kože te na taj način privremeno utrnuti živčane završetke i priuštiti Vam bezbolno iskustvo. Za sve one koji nisu mogli podnijeti depilacije voskom ovo je zaista idealno rješenje!

5. Vrhunska tehnologija

Tretmani se rade aparatom Solari IPL, uređajem koji ima medicinski certifikat te je prošao sve ateste i koristi se u mnogim ordinacijama i centrima diljem svijeta.

Želite li imati najbolji učinak i biti zadovoljni na kraju serije tretmana , pri izboru IPL tretmana preporučujemo Vam da obratite pozornost na proizvođača i kvalitetu aparata. To Vam treba biti odlučujući kriterij pri izboru centra u kojem ćete raditi IPL tretmane.

6. Dvostruka filtracija valne duljine

Zahvaljujući dodatnoj filtraciji valne duljine Solari IPL se može primjeniti čak i na tamnijim tipovima kože bez rizika od nuspojava te se mogu tretirati brojne indikacije jer se dvostrukom filtracijom uklanjanju sve neželjene valne duljine za uistinu učinkovit i siguran tretman.

7. Brijanje prije tretmana

Izuzetno je važno dobro obrijati kožu prije tretmana. Ako obrađujete neobrijanu zonu, energija je apsorbirana cijelom duljinom dlake (od korijena do vrha) i nije kompletno usmjerena u korijen dlake. Time se smanjuje efikasnost, a može se pojaviti i osjećaj pečenja kada se svjetlo apsorbira u vanjske dijelove dlake koji leže na površini kože

8. Razbijanje mita da brijanje “jača” dlaku

Mit je da brijanje jača dlaku i da dlake više rastu nakon brijanja. Oštro obrijana dlaka djeluje čvršće jer je kratka i ima oštre bridove. Biološki je dokazano da brijanje nema nikakav utjecaj na rast i debljinu dlake.

solarni-1.jpg