Infini MFR nekirurški lifting

Infini MFR nekirurški lifting

INFINI terapija hiperhidroze ( pojačanog znojenja )

Aksilarna hiperhidroza je nenormalno pojačano znojenje u području pazuha koje se javlja u otprilike 3% populacije. Botox je vrlo učinkovit za ovo stanje, ali zahtijeva ponavljanje tretmana barem svakih 6-9 mjeseci. Dosad nije postojalo trajnije rješenje osim operacijskog postupka. Prvi smo u Hrvatskoj uveli Infini MFR, prvo sigurno, efikasno i trajno nekirurško rješenje za hiperhidrozu.

Tijek tretmana

Područje se očisti te se nanosi anestetska krema koja se ostavi djelovati 15-ak minuta. Uporabom anestetika neugoda je smanjena na minimum te se tretman izrazito dobro tolerira. Nakon toga se područje dezinficira te se na zahvaćenom području primjenjuje Infini MFR na tri različite dubine kako bi se zahvatio što veći broj znojnih žlijezdi i osigurao maksimalan rezultat.Kontrolirano zagrijavanje i koagulacija koju izaziva bipolarna radiofrekvencija na krajevima pozlaćenih izoliranih mikroiglica uništava okolne znojne žlijezde te je rezultat dugotrajan jer znojne žlijezde nemaju sposobnost regeneracije i ponovnog izrastanja. Rezultati su vidljivi u roku od 5-7 dana te je potrebno još jednom ponoviti tretman kako bi se postigli kompletni i dugotrajni rezultati.

Oporavak

Sam postupak aparatom traje 15-ak minuta za oba pazuha te se poslije možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.

INFINI terapija aktivnih akni

Aktivne akne su vrlo čest problem kod mladih ljudi a javljaju se ulaskom u pubertet. Uzorci pojave mogu biti mnogobrojni a često za sobom ostavljaju ružne ožiljke koji su čest uzrok kompleksa te manjka samopouzdanja.Infini MFR terapiju aktivnih akni kombiniramo sa IPL uređajem Solari s obzirom da se istovremeno tretira dva različita uzroka nastanka upala te se tako postižu maksimalni rezultati. Tretman je osim na licu moguće primjeniti na svim dijelovima tijela na kojima se nalaze akne.Pomoću izoliranih pozlaćenih mikroiglica koje odašilju kontroliranu bipolarnu radiofrekvenciju zagrijavaju se žlijezde lojnice te se njihovim smanjivanjem normalizira sekrecija sebuma koja je glavni uzrok pojave akni. Zagrijavanje također uništava bakterije koje se nalaze u dubljim slojevima kože i izazivaju upalu. U kombinaciji sa IPL uređajem koji uništava bakterije na površini te u plićim slojevima kože dobit će se siguran te efikasan tretman za aktivne akne. Tretman je potrebno ponoviti 2 puta te je ovisno o stanju kože potrebno dolaziti jednom godišnje kako bi se održavali postignuti rezultati jer se s vremenom žlijezde lojnice oporavljaju te bi se bez održavanja postepeno pojačala sekrecija sebuma.Istraživanja su pokazala da je rezultat postignut s Infini MFR uređajem jednako efikasan kao i laserski tretmani, međutim vrijeme oporavka nakon tretmana je 6 puta manje ( 2 dana za razliku od 12 dana kod laserskih tretmana).

Tijek tretmana

Područje se očisti te se nanosi anestetska krema koja se ostavi djelovati 20-ak minuta. Uporabom anestetika neugoda je smanjena na minimum te se tretman izrazito dobro tolerira. Nakon toga se tretirano područje dezinficira te se primjenjuje Infini MFR na tri različite dubine kako bi se zahvatio što veći broj lojnih žlijezdi. Nakon tretmana kožu se tretira preparatima Reviderm dermokozmetike te se nanosi maska koja će umiriti lice.

Oporavak

Nakon tretmana osjeća se toplina i lagno žarenje tretiranog područja koje ubrzo nestaje te lagani edem koji nestaje u roku od nekoliko sati. Crvenilo nestaje u roku od dva dana te je kod osjetljivih koža moguća pojava izrazito sitnih mikrokrastica koje otpadnu u roku od 3 dana.Rijetko je moguća pojava manjih hematoma koji spontano nestanu u roku od 3 dana. Preporučit ćemo Vam odgovarajuću njegu kože koje se trebate pridržavati da bi izbjegli moguće upale.

Mjere opreza

Preporučuje se izbjegavanje sunca i solarija nakon terapije Infinijem.  Kontraindikacije za tretman su otvorene rane, netom operirana, ozlijeđena ili opečena područja. Koristimo sterilne jednokratne mikroiglice kako bi Vam pružili najsigurniji tretman te kako bi izbjegli pojavu infekcija.

INFINI terapija atrofičnih ožiljaka (ožiljci od akni, trauma i strije)

Mnogim muškarcima i ženama nakon puberteta ostaju ružni ožiljci koji su čest uzrok kompleksa te manjka samopouzdanja. Infini MFR i SFR je trenutno najsigurniji i najučinkovitiji tretman za ožiljke od akni, strije te općenito sve ožiljke koji se nalaze ispod razine kože (atrofični ožiljci). Tretman je moguće primijeniti na svim dijelovima lica i tijela na kojima se nalaze ožiljci.Pomoću izoliranih pozlaćenih mikroiglica koje odašilju kontroliranu bipolarnu radiofrekvenciju zagrijava se i koagulira kolagen. Zagrijavanje i koagulacija kolagena te sama penetracija mikroiglica dovode do stvaranja novog, zgusnutog kolagena koji zamjenjuje deformirani kolagen ožiljkastog tkiva dovodeći do popunjavanja ožiljaka te zatezanja kože. Manji ožiljci u potpunosti nestaju, veći se izravnavaju te se izrazito poboljšava estetski utisak tretiranog dijela tijela. Strije postaju manje vidljive jer više nisu ispod razine kože te se drastično sužavaju kao rezultat zatezanja kože.
Rezultat je trajan te nisu potrebni tretmani održavanja.

Tijek tretmana

Područje se očisti te se nanosi anestetska krema koja se ostavi djelovati 20-ak minuta. Uporabom anestetika neugoda je smanjena na minimum te se tretman izrazito dobro tolerira. Nakon toga se tretirano područje dezinficira te se primjenjuje Infini MFR na tri različite dubine kako bi se postigli maksimalni rezultati.

Oporavak

Nakon tretmana osjeća se toplina i lagano žarenje tretiranog područja koje ubrzo nestaje te lagani edem koji nestaje u roku od nekoliko sati. Crvenilo nestaje u roku od dva dana te je kod osjetljivih koža moguća pojava izrazito sitnih mikrokrastica koje otpadnu u roku od 3 dana.Rijetko je moguća pojava manjih hematoma koji spontano nestanu u roku od 3 dana. Preporučit ćemo Vam odgovarajuću njegu kože koje se trebate pridržavati da bi izbjegli moguće upale.

Mjere opreza

Preporučuje se izbjegavanje sunca i solarija nakon terapije Infinijem.  Kontraindikacije za tretman su otvorene rane, netom operirana, ozlijeđena ili opečena područja. Koristimo sterilne jednokratne mikroiglice kako bi Vam pružili najsigurniji tretman te kako bi izbjegli pojavu infekcija.

skin-face-1.jpg