Profesionalna analize kože

Profesionalna analize kože

Analiza kože

Starenjem naša koža stalno se mijenja. Vanjski utjecaji, agresivne UV zrake, nepravilna ili neredovita briga o koži te hormonalne promjene glavni su uzrok starenja kože.

Cilj analize je savjetovanje klijenta, na osnovu njegovih odgovora i pregledu kože klijent dobiva preporuku tretmana koje bi trebao obaviti kao i preparata koje bi prema vrsti kože trebao koristiti. Pohranjivanjem fotografija u bazu klijenta moguća je analiza i usporedba nakon učinjenih tretmana i primjene preparata.

Kako bi se odredila promjena stanja kože, potrebna je kvalitetna analiza trenutnog stanja kože i samo tako je moguća adekvatna preporuka preparata za klijenta. Osim što je analiza kože vrlo bitna, sama analiza mora biti profesionalna. Za profesionalnu analizu kože bitni su točni parametri analize, uključen individualni stil i život klijenta, prepoznavanje točnog tipa kože, adekvatna preporuka preparata za kućnu njegu, temeljit prijedlog tretmana koje bi klijent trebao učiniti te ispis parametara analize.

Mjerenje kamerom

Uz pomoć mikro-kamere moguće je pregledati kožu uvećanu od 50 do 200 puta. Kamera ima ugrađenu svjetlost te vrlo precizno, poput Woodove lampe, pregledava negativna stanja kože te ih prati u svim njihovim promjenama.Analizatorom se mogu mjeriti površina kože, pore, pigmentne lezije, nečistoće na koži, crvenilo, bore i madeži.Centar Pupa će svakom klijentu prije tretmana lica odraditi analizu kako bi se odredili preparati koji će se koristiti za vrijeme tretmana te ćemo tako zaista odraditi individualne tretmane koji su maksimalno prilagođeni Vašoj koži.

skincare-1.jpg