EN CURVE

EN CURVE

EN CURVE - je revolucionarno otkriće u borbi protiv masnih naslaga, to je najnapredniji medicinski uređaj za neinvazivno topljenje masti.

Osim što otapa adipozne (masne) stanice, on stimulira kolagen i na taj način dolazi do zatezanja opuštene kože.

EN CURVE se primjenjuje na svim dijelovima tijela, gdje postoje masne naslage, ugodan je kod primjene, te potpuno bezbolan, a što je najvažnije , ne iziskuje nikakav oporavak, a to znači da tretirana osoba može nakon tretmana slobodno obavljati sve svoje aktivnosti.

Preporučujemo ga svima koji se bore sa masnim naslagama, a ne žele kiruršku intervenciju liposukcije.

EN CURVE je liposukcija bez noža.

Na koji način funkcionira EN CURVE ?

To je ne kontaktna radio frekvencija koja emitira radio valove od 27,2 mhz, tako da ne emitira električnu struju, već radio valove.

Tko prima te radio valove ? Naši adipociti ! Adipociti su stanice koje se razlikuju od ostalih stanica , jer su znatno veće od ostalih.

Energetska komponenta adipocita , a to je mitohondrij, stvara između pozitivnog i negativnog pola jednu vrstu dipolne antene koja pri primitku radijskog signala na 27,2 mhz, počinje vibrirati. Vibracijom , unutarnja temperatura počinje rasti do 45 stupnjeva , ali vrlo sporo.

Na taj način, naše tijelo razumije da adipozne stanice nisu više na normalnoj temperaturi i „zahtijeva“ od naših makrofaga da ih eliminira, naravno, putem urina i fecesa (stolice).

Ovaj cijeli proces naziva se CELULARNA APOPTOZA .

Naše tijelo prirodno postaje tanje. Jasno da su adekvatna prehrana i tjelesna aktivnost dobri suradnici u liječenju.Galerija: