Lice

Lice

essential-oils-1.jpgAnaliza lica

Naša se koža sa godinama mijenja, osobito zbog hormonalnih promjena, ali i mnogih vanjskihutjecaja kojima je podložna, te samim time zahtjeva osobitu brigu. Kako bi se odredilo stanjekože, potrebna je profesionalna analiza trenutnog stanja kože te točni parametri stila životakako bi preporuka tretmana bila ciljana za svakog klijenta individualno. Uz pomoć mikrokameremoguće je pregledati kožu uvećanu od 50 do 200 puta. Analizatorom se mogu mjeritipovršina kože, pore, pigmentne lezije, nečistoće na koži, crvenilo, bore i madeži. Medicinskoestetski centar Pupa će svakom klijentu prije tretmana lica odraditi analizu kože i stručnosavjetovati te pojasniti potrebne preparate koji će se koristiti u trajanju samog tretmana.-

REVIDERM Skin Peeler - mirkodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je jedan od najčešće izvođenih tretmana u svijetu koji će savršenoosvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te joj vratiti zdrav injegovan izgled. Mikrodermoabrazija REVIDERM Skin Peeler je nježna i bezbolna metoda bezrizika od alergija i ožiljaka, kojom reguliramo jačinu samog tretmana i rješavamo probleme nanačin da ciljano uklanjamo mrtve stanice gornjeg sloja kože te stimuliramo snažan rast novihstanica u bazalnom sloju kože.Uz tretman mikrodermoabrazije često se preporuča i tretman ultrazvukom za regeneracijukože nakon samog tretmana. Ultrazvučni tretman lica vrlo je suptilna i neagresivna metodauklanjanja nečistoća. Ultrazvučnim aparatom istovremeno se čiste pore i otklanja sloj odumrlihstanica s površine kože, a pospješuje se stanična opskrba kisikom. Rezultat je čista i sjajnakoža bez crvenila i iritacija. Ultrazvučni tretman izvrstan je u kombinaciji smikrodermoabrazijom, jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih i hranjivih svojstavapreparata za njegu kože.

Lutronic Infini - microneedling nekirurški lifting

Aktivne akne su vrlo čest problem kod mladih ljudi a javljaju se ulaskom u pubertet. Infiniterapiju aktivnih akni kombiniramo sa IPL uređajem Solari jer se istovremeno tretiraju dvarazličita uzroka nastanka upala te se tako postižu maksimalni rezultati. Tretman je osim na licumoguće primjeniti na svim dijelovima tijela na kojima se nalaze akne. Istraživanja su pokazalada je rezultat postignut s Infini uređajem jednako efikasan kao i laserski tretmani.

Infini tretman zatezanja kože je trenutno najsigurniji i najučinkovitiji tretman za ožiljke od akni,strije te općenito sve ožiljke koji se nalaze ispod razine kože - atrofični ožiljci. Tretman jemoguće primijeniti na svim dijelovima lica i tijela na kojima se nalaze ožiljci. Pomoću izoliranihpozlaćenih mikroiglica koje odašilju kontroliranu bipolarnu radiofrekvenciju zagrijava se ikoagulira kolagen. Manji ožiljci u potpunosti nestaju, veći se izravnavaju te se izrazitopoboljšava estetski utisak tretiranog dijela tijela. Strije postaju manje vidljive jer više nisu ispodrazine kože te se drastično sužavaju kao rezultat zatezanja kože. Rezultat je trajan te nisupotrebni tretmani održavanja.

Dermapen

Dermapen tretman mikroiglicama savršen je tretman koji doskače izazovima današnjegživotnog stila tako da obnavlja kožu i time postiže svježiji izgled u svakoj prilici.Tretmani s mikroiglicama potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjujuizraženost ožiljaka i strija. Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metodaza uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožuna obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom kojaautomatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat. DERMAPENOM se ukožu unose svi potrebni aktivni nutrijenti i vitamini, te lijekovi potrebni za ublažavanje upalnihprocesa kože, kao i u pomlađivanju iste.

Venus Legacy

Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija je nekirurški tretman oblikovanja tijela izatezanja kože koji stimulira kolagen, siguran za primjenu na bilo kojem dijelu tijela s ciljempostizanja čvrste, blistave i glatke kože. Idealan je za tretiranje lica, ruku, bedara, trbuha, leđa,bokova i stražnjice, a rezultati mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana i to sve bez boli,nelagode ili vremena potrebnog za oporavak. Tretman Venus Legacy radiofrekvencijom,preporuča se nakon tretmana En Curve i Med2Contour nakon razbijanja masnih stanica.Pouzdano korištenje aparata primjenjivo je na sve dijelove tijela i lica te se razlikuje jedino poveličini sonde.

Tretmani lica REVIDERM kozmetikom

.


Lutronic Solari IPL pigmentacijske fleke

Indikacije IPL tehnologije su uklanjanje dlaka, fleka, akni i fotopomlađivanje koje potičekolagen. Tretmani su brzi, učinkoviti i bezbolni zahvaljujući intenzivnom hlađenju površinesonde. Tretirati se mogu gotovo svi dijelovi tijela, kako u žena tako i u muškaraca. Nakontretmana IPL aparatom otkrit ćete što znači sloboda od neželjenih dlačica.Tretman posebnopreporučamo profesionalnim vozačima kako bi umanjili opasnost od bolnog urastanja dlačicana leđima, te za pazuh i bikini zonu; tamnije i deblje dlačice znače da su rezultati tretmana brži ibolji.