Tijelo

Tijelo

essential-oils-1.jpgEn Curve

En Curve je revolucionarno otkriće u borbi protiv masnih naslaga, točnije najnaprednijimedicinski uređaj za neinvazivno topljenje masti i nekiruršku liposukciju. Osim što otapa masnestanice, on stimulira kolagen i na taj način dolazi do zatezanja opuštene kože. En Curve seprimjenjuje na svim dijelovima tijela, gdje postoje masne naslage, ugodan je kod primjene, tepotpuno bezbolan, te što je najvažnije, ne iziskuje nikakav oporavak, što znači da tretiranaosoba nakon tretmana može slobodno obavljati sve svoje aktivnosti. Tretman se odvija putemradiofrekvencija koje emitirajući određene radio valove na određenoj temperaturi, našem tijeludaju informaciju da postoje “neprijateljske” masne stanice koje treba eliminirati. Tretmanimanaše tijelo prirodno postaje tanje. Jasno da su adekvatna prehrana i tjelesna aktivnost dobrisuradnici u liječenju.

Med2Contour

Med Contour je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji i nasljednik svjetski poznatogMed2Contour tretmana, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanjatijela. Potpuno je siguran i bezbolan aparaturno medicinski ultrazvučni tretman odobren odFDA agemncije za žene i muškarce koji preoblikuje pojedine problematične dijelove tijela te jeprava alternativa operativnoj liposukciji. Med2Contour je novi, specijalno razvijeni ultrazvučniuređaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvučne frekvencije koju omogućavaju DVIJEsnažne glave ultrazvuka integrirane u aplikator, vakuum i posebna sonda za limfnu drenažu.Zahvaljujući svojoj posebnoj tehnologiji postiže puno veću dubinu tretiranja i prodiranja, doksam uređaj omogućuje najviši stupanj sigurnosti za razliku od ostalih, mnogih necertificiranihuređaja na tržištu.

Venus Legacy

Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija je nekirurški tretman oblikovanja tijela izatezanja kože koji stimulira kolagen, siguran za primjenu na bilo kojem dijelu tijela s ciljempostizanja čvrste, blistave i glatke kože. Idealan je za tretiranje lica, ruku, bedara, trbuha, leđa,bokova i stražnjice, a rezultati mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana i to sve bez boli,nelagode ili vremena potrebnog za oporavak. Tretman Venus Legacy radiofrekvencijom,preporuča se nakon tretmana En Curve i Med2Contour nakon razbijanja masnih stanica.Pouzdano korištenje aparata primjenjivo je na sve dijelove tijela i lica te se razlikuje jedino poveličini sonde.

Limfna drenaža

Limfna masaža je tehnika u kojoj se laganim pritiscima ruku tretira tijelo kako bi se limfapotisnula i uklonila u svrhu poboljšanja protoka svih tjelesnih tekućina (krvi i limfe),psihofizičkog zdravlja, eliminacije viška toksina i metabolita te uklanjanja celulita. Zastoj limfnetekućine je vrlo čest problem naročito kod osoba koje puno stoje, imaju genetskupredispoziciju slabije cirkulacije, kao posljedica kiruških zahvata, trudnoća itd. Ukoliko je zastojlimfe prisutan duže vrijeme, limfna tekućina se pretvara u želatinoznu masu te na taj načindolazi do intoksikacije organizma koji se manifestira u obliku osjećaja umora i “teških nogu”.Ručna limfna drenaža djeluje na limfni sustav i njegov tok tako što eliminira i sprječavanastanak limfnog edema (koji se dešava svakodnevno i kod zdravih osoba), detoksicira i jačaimunitet, te djeluje opušajuće.

Lutronic Solari IPL -Trajno uklanjanje dlaka

Indikacije IPL tehnologije su uklanjanje dlaka, fleka, akni i fotopomlađivanje koje potičekolagen. Tretmani su brzi, učinkoviti i bezbolni zahvaljujući intenzivnom hlađenju površinesonde. Tretirati se mogu gotovo svi dijelovi tijela, kako u žena tako i u muškaraca. Nakontretmana IPL aparatom otkrit ćete što znači sloboda od neželjenih dlačica.Tretman posebnopreporučamo profesionalnim vozačima kako bi umanjili opasnost od bolnog urastanja dlačicana leđima, te za pazuh i bikini zonu; tamnije i deblje dlačice znače da su rezultati tretmana brži ibolji.